Protihrupne ograje za boljše pogoje bivanja

Protihrupne ograje oz. protihrupna zaščita je potrebna povsod, kjer hrup moti ali pa celo škoduje našemu življenju. To še posebej velja za domovanja ob prometnih cestah ali večjih industrijskih obratih.

Protihrupne ograje pa ne zadržujejo zgolj hrupa, ampak nekoliko izboljšujejo tudi kakovost zraka ter čistočo okolice. Omejujejo namreč širjenje prahu in smoga.

Protihrupna zaščita izboljšuje kakovost bivanja

Če bi vas vprašali, kje je idealna lokacija za vaše novo domovanje, bi le redko kdo rekel, da je to tik ob cesti ali, denimo, železnici. Pa vendar tudi tam najdemo domovanja in prav je, da ta tako ali drugače zaščitimo. Predvsem pa poskrbimo za boljšo kakovost bivanja tamkajšnjih prebivalcev.

Protihrupne ograje s svojim namenom izboljšujejo kakovost bivanja v bližini aktivnega prometa. Ne zadržujejo le hrupa, temveč tudi prah in smog. Bivanje na prometnih območjih tako postane boljše in bolj zdravo.

V podjetju Lesokras d.o.o. imamo veliko izkušenj s postavljanjem protihrupnih ograj, zato vam bomo z velikim veseljem pomagali pri izbiri. Poskrbeli bomo lahko tako za dobavo kot montažo.

Protihrupne plošče: izberite prave

Pri izbiri protihrupne ograje se cena, glede na izbrani material, lahko zelo razlikuje. Nudimo vam aluminijaste, lesene in transparentne (prozorne) panele, skupaj z jeklenimi stebri. Izgled in barvo pa lahko prilagodite vašemu objektu ali okolici.

Protihrupna ograja: cena je odvisna predvsem od vrste protihrupnih plošč

Pri nas lahko izbirate med več vrstami protihrupnih ograj. Cena bo odvisna tudi od vrste, ki jih boste za to izbrali.

Pošljite povpraševanje