Polikarbonatne fasade so prilagodljive, vzdržljive in prijetne na pogled

Polikarbonatne fasade imajo ogromno prednosti. Prepuščajo ogromno svetlobe, imajo zelo dolgo življenjsko dobo, odporne so na vremenske razmere in še bi lahko naštevali. Prav zaradi vseh teh prednosti so odlična izbira za prenovo fasade ali gradnjo nove.

Modularni fasadni sistemi dopuščajo veliko svobode

V podjetju Lesokras vam lahko ponudimo kakovostne polikarbonatne modularne plošče, s katerimi lahko tui obarvate svojo fasado.

Ko govorimo o modularnih fasadnih sistemih, govorimo o prekatnih polikarbonatnih ploščah, narejene za fasade. V sklopu nudimo tudi aluminijaste zaključke s termo členi ter okna za prezračevanje. Predvsem pa vam ponujamo svobodo in kreativo pri izbiri vaše fasade. Modularni fasadni sistemi iz polikarbonatnih plošč odlično nadomeščajo tudi stare kopelitne svetlobne trakove na industrijskih objektih.

Polikarbonatne plošče se ponašajo z mnogo prednostmi

Polikarbonatne fasade imajo mnogo pozitivnih lastnosti:
– Odporne so na vremenske razmere in UV sevanje,
– prepuščajo svetlobo,
– so izjemno trdne,
– nudijo dobro toplotno izolacijo,
– odporne so na udarce,
– enostavne so za montažo,
– zelo so prilagodljive,
– lahke,
– cenovno ugodne,
– v njih je mogoče vgraditi okna,
– imajo dolgo življenjsko dobo in
– so vodotesne ter zrakotesne.

Modularni fasadni sistemi so odporni na vremenske razmere in udarce

Polikarbonatne fasade so izjemno vzdržljive in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. K temu pripomore njihova močna interna konstrukcija ter plast UV zaščite.

Modularni fasadni sistemi nudijo toplotno izolacijo, do živega jim ne pride niti vlaga

Ko govorimo o modularnih fasadnih sistemih, govorimo o sistemih, ki so narejeni iz prekatnih polikarbonatnih plošč. Zaradi svoje prekatne strukture nudijo odlično toplotno izolacijo. Uporabljamo jih lahko na mnogo različnih objektih, vse od pisarn, predelnih sten, okrasnih fasad, svetlobnih trakov,…

Prenova fasade je z njimi enostavna

Ko se odločite za prenovo fasade ali starih fasadnih svetlobnih trakov, je izbira naše polikarbonatne fasade sigurno odlična ideja.
Plošče so lahke in cenovno mnogo ugodnejše od stekla. Tudi vzdrževanje modularnih polikarbonatnih fasad ni zahtevno.

Strokovnjaki za polikarbonatne fasade

Pomagamo vam že v fazi projektiranja objekta, svetujemo pri izbiri materiala, ga dobavimo in opravimo montažo. Z vami sodelujemo v celotni verigi in tako poenostavimo in pocenimo postopek do uspešno izvedene polikarbonatne fasade.

Pošljite povpraševanje