Mizarske storitve: da bo les še lepši

Mizarske storitve so nepogrešljive pri opremljanju na novo, ali zgolj izboljšavi opreme. Trendi kažejo, da je po izdelkih iz tega naravnega materiala vedno več povpraševanja, saj se vse bolj radi vračamo k naravi in k naravnemu izgledu. Izdelki iz lesa so unikatni, lepi in izžarevajo nekakšno toplino, katera deluje prijetno na naše počutje. V kolikor so izdelki pravilno narejeni, kot na primer kakovostno pohištvo po meri, lesene klopi za zunaj ali lično izdelani nadstreški, pa lahko olepšajo vsak zunanji in notranji prostor.

Odlična kakovost mizarskih storitev je naša prednost

V podjetju Lesokras smo specializirani za mizarske storitve. Zelo radi se lotimo izdelave pohištva po meri, z veseljem pa se posvetimo tudi vsem ostalim projektom, v katere je vpleten les.

Zaradi svojih številnih izkušenj z mizarskimi storitvami, v sklopu katerih smo se v preteklosti lotili že ogromno malih in velikih projektov, smo zagotovo pravi naslov za vas. Lahko ste prepričani, da bo naša izvedba brezhibna.

Z veseljem bomo prisluhnili vsem vašim željam in potrebam ter vam s svojimi izkušnjami in znanjem svetovali, kaj je najbolje izbrati.

Pohištvo po meri je odlična izbira

Če je slog vašega doma bolj rustikalen ali romantičen, potem bo v njem masiven les dodal še nekaj več. Leseno pohištvo (sploh trdno in masivno) namreč ni le lepo in unikatno, ampak velja tudi za najbolj kakovostnega.

Ko boste v takšnem domu želeli kakšen kos notranje opreme zamenjati ali dodati v prostor, obstaja možnost, da ne boste z lahkoto našli ujemajočega kosa. Še večje težave se bodo pojavile, če so vaši prostori narejeni nekoliko drugače in odstopajo od klasičnih dimenzij. V tem primeru boste zagotovo potrebovali izdelavo pohištva po meri.

Pohištvo po meri ima veliko prednosti. Najpomembnejša je zagotovo ta, da ga lahko popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Zanj lahko izberete les ali željeni dekor, bodisi zaradi barve bodisi zaradi kakovosti. Poleg tega bo takšno pohištvo videti točno tako, kot si želite. Dodatna prednost je tudi to, da se bo vsekakor skladalo z obstoječimi kosi in se bo lepo podalo v prostor, kamor ga boste postavili.

Z izdelavo pohištva po meri imamo ogromno izkušenj, zato vam bomo zagotovo lahko priskočili na pomoč. Kljub temu pa pohištvo po meri vseeno ni edino, kar vam lahko izdelamo. Z veseljem se bomo lotili tudi ostalih mizarskih storitev, ki jih boste mogoče potrebovali.

Lesen nadstrešek ali lesena klop za zunaj? Uredimo karkoli si zaželite!

Mizarske storitve so ključne tudi takrat, ko želite opremiti svoj zunanji bivalni prostor. Tudi tukaj vam bomo lahko v veliko pomoč. Potrebujete nadstrešek, da boste zunaj lahko posedali tudi, ko bo vreme nekoliko slabše? Odločite se za lesen nadstrešek. Z izbiro pravilne kritine, bo imel zelo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa bo tudi zelo atraktivnega izgleda. Lahko vam izdelamo različne nadstreške, ki se bodo skladali z različnimi slogi vaše okolice. V naši ponudbi najdete veliko vrst kritine, največji specialist pa smo na področju polikarbonatnih plošč, s katerimi dosegamo še višjo estetiko in uporabnost nadstreška.

Morda pa si pred svojo hišo ali vikendom želite leseno klop? Tudi to vam lahko izdelamo skupaj s prilegajočo se mizo. Z vrhunskimi mizarskimi storitvami bomo poskrbeli za lične končne izdelke, ki bojo vaš notranji ali zunanji prostor še olepšali.

Pošljite povpraševanje