Prvi začetki podjetja Lesokras d.o.o. segajo v leto 1995, ko smo nudili izdelavo in montažo pohištva po meri. Razvoj tehnologij, nenehno izobraževanje in kakovostno izvedene storitve so nam omogočili, da danes naročnikom ponudimo celovite storitve. Skozi leta smo svojo ponudbo razširiliše na  montažo polikarbonatnih in Lexan plošč, svetlobnih trakov, svetlobnih kupol, montaže nadstreškov, montažo polikarbonatnih fasad, montažo protihrupnih ograj, izdelavo in montažo stavbnega pohištva, adaptacijami stanovanj ter servisiranjem NODT sistemov.

Naša vizija je postati vodilno slovensko podjetje v montaži izdelkov iz polikarbonata, a pri tem ne gre pozabiti naših začetkov. Še vedno vam bomo z veseljem pomagali pri izdelavi in montaži stavbnega pohištva ali pri nekoliko večjih projektih, kot je adaptacija stanovanja.

Potrebujete storitev po meri? Nič lažjega. Naša ekipa obsega strokovnjake z bogatimi izkušnjami in obsežnim znanjem, ki vam bodo pomagali najti najboljšo rešitev po konkurenčni ceni. Dolgoletne izkušnje ter bogato znanje nam omogočajo, da se soočimo s prav vsakim izzivom.

S kakovostno izvajanimi storitvami in odličnim kadrom, smo si prislužili zaupanje naših strank po celi Sloveniji.

Vizija:

  • Postati vodilno slovensko podjetje v nudenju montaže izdelkov iz polikarbonata

Poslanstvo:

  • nuditi kvalitetno, hitro in poceni storitev za naše kupce
  • z vlaganjem v podjetje in z našim širjenjem zagotavljati zaposlenim stabilno delovno okolje
  • kljub širjenju in razvijanju podjetja, odgovorno skrbeti za naravno okolje

 

Stadion Maribor
Stadion Maribor